Kamu Memur İş İlanları Sitesi




Kocam Beni Her Gece Esra Erol’da Türkiye’yi Sarsan Vaka Eşini Bukmak İçin Çıktığı Esra Erol’da İlk Kocasını Oğlunun Ö*ldürdüğüü itiraf Eden Ayşe İpek Adlı bayan Söyledikleriyle agızları açık Bıraktı!





Eşini bulmak amacıyla çıktığı Esra Erol’da ilk kocasını oğlunun öldürdüğünü itiraf eden Ayşe İpek adlı bayan, yeni duyurusuyla ağızları açık bıraktı. İlk eşinden boşandıktan sonra 81 yaşındaki kayınpederi ile yaşamaya devam eden İpek, “Kayınpederim maaşını almam amacıyla benimle evlenmek istedi ama o iş olmadı” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Ayşe İpek adlı bayan, evden kaçan kocasını bulmak amacıyla Esra Erol’un programına çıktı. Fakat canlı yayına gelen ihbarlarda Ayşe İpek’in ilk eşini öldürüldüğü iddia edildi. Programın başında eşinin yaşadığını ifade eden bayan, ihbarlardan sonra “Bir münakaşa çıkmış oğlum, babasını öldürmüş” diyerek cinayet itirafında bulundu. Dün tekrar Esra Erol’un programına çıkan bayan, bu seferde kayınpederiyle alakalı ağızları açık bırakan iddialarda bulundu.

Programa çıktığından beri ilk eşinin yaşadığını ileri süren Ayşe İpek, ilk açıklamasında “Eşim gittiği bayanlardan hastalık kapınca tüfekle kendini öldürmüş” dedi. Gelen ihbarlardan sonra cinayeti itiraf eden bayan, “Oğlum, kayınpederim ve kocam varmış. Bir münakaşa olmuş ve oğlum orada babasını öldürmüş” ifadelerini kullandı.

Dün tekrar canlı yayına çıkan bayan, Esra Erol’un cinayetin işlendiği evin fotoğrafını göstermesiyle peş peşe itiraflarda bulundu. Vakaın işlendiğinde bahçede olduğunu ifade eden Ayşe İpek, “Eşim içtikten sonra gece bizi öldürmek amacıyla eve geldi. O akşam o hak etti onu. Tartışma çıktı ve kayınpederim oğluma ‘babanı öldür’ demiş. O da öldürmüş. Daha sonra muhtarı falan aradılar o da geldi” dedi.