Kamu Memur İş İlanları Sitesi




Çocukta Oyun Gelişimi Kitap Pdf Kitap İndir

  • 12 Mart 2023
  • 247 kez görüntülendi.
Çocukta Oyun Gelişimi Kitap Pdf Kitap İndir




Çocukta Oyun Gelişimi




Okul öncesi evlatların kendisi ve onlarla ilgili eğitim biçimi toplumsal geleceğin inşaası ve bir parçasıdır. Geleceğin iyi bir halde inşa edilmesi ise oyunların içinde gizli saklı olan bir hazinedir.

Okul öncesi verilecek eğitimin en mühim unsuru şüphesiz ki öğretim ve öğrenmeye bağlı geliştirici oyunlardır. Okul öncesi çocuklar için olmazsa olmaz olan öğrenme ve gelişim aracı oyunlar, okul öncesinde öğretmenlik icra eden için yeterliliğinin göstergelerinden biridir.

Okuyacağınız bu kitabın aslolan amacı, okul öncesi eğitiminin tamamını oluşturan aktivitelere yönelik uygulama desteği sağlamak, okul öncesi eğitiminde bulunan değişik yaş gruplarına makul oyun tür ve çeşitlerine dair örnekler sunmaktır.

Okul öncesi eğitimi hakkında tüm gelişim alanlarına içine alan kazanım ve göstergeleri içerecek bir niteliğe haiz olmasına bilhassa ehemmiyet verilmiş ve itinayla itina gösterilmiştir.

Ek olarak bu kitap okul öncesi öğretmenliği lisans eğitiminde bulunan, “Çocukta Oyun Gelişimi” dersi için temel ve etkin bir kaynak niteliği taşımaktadır.

Yazar: İsmail Topkaya

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ